404 Not Found - A kért oldal nem található!

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Népszerű magyarországi települések a keresések alapján

Érsekcsanád község Érsekcsanáditanyák településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bajai járás és a Bajai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Alsószenterzsébet község amely Zala megyében található, területileg besorolva a Lenti járás és a Lenti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Acsád község Acsád vasútállomás településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Szombathelyi járás és a Szombathelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Tokaj város Baksadűlő településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Tokaji járás és a Tokaji kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető.

Solt város Alsótételalja településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Kalocsai járás és a Kalocsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Kisdombegyház község amely Békés megyében található, területileg besorolva a Mezőkovácsházai járás és a Mezőkovácsházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Sarkad város II. körzeti tanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Győrszemere község Józsefháza településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Téti járás és a Téti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Káptalantóti község Szulaiszőlő településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Tapolcai járás és a Tapolcai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Pilisborosjenő község Téglagyár településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Pilisvörösvári járás és a Pilisvörösvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető.

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!